Over ons

Sparkle Auteurs is opgericht door Petra Hoogerwerf en Peter van der Horst. Maatschappelijke ontwikkelingen als ontlezing, online verkoop en social media hebben het boekenlandschap als geheel op vele manieren veranderd. Maar in de essentie blijft het jouw en onze intrinsieke motivatie om de lezer te bedienen. Ook de onderlinge rol verandert, daarom is het tijd voor een nieuw ‘contract’ tussen auteur en uitgever. Jij verzorgt de inhoud en bent het boegbeeld. Wij helpen jou slagen.

Petra Hoogerwerf

Petra Hoogerwerf schreef vijf boeken, twee dichtbundels en was eindredacteur van meerdere boeken. Haar boek Vonk! kende drie drukken en verschijnt binnenkort als E-book. Échte winst werd uitgeroepen tot een van de beste managementboeken van het Jaar en als beste boek over Sociaal ondernemen. Ook was ze Jurylid van Managementboek van het Jaar. Van het boek Van harte gecondoleerd van Ameline Ansu was ze de auteurscoach, wat binnen een maand naar de vijfde druk ging. Ze kent de uitgeefwereld en het schrijfproces als geen ander en weet het beste uit jou te halen.

Peter van der Horst

Peter van der Horst heeft meerdere rollen bekleed binnen uitgeverijen. Hierin gaf hij telkens leiding aan zowel grafische als it-afdelingen. Ook was hij hoofd inkoop en planning bij een grote Nederlandse uitgeverij. Vanaf 2010 is hij samen met een partner een eigen mediabureau begonnen en heeft daarmee enkele succesvolle overnames gedaan. Zijn sterkste punt is het analyseren van processen en het stroomlijnen daarvan, gekoppeld aan een sterke voorliefde voor cultuur en onderwijs.