Crowdfundingsactie

Kitty Trepels van Mil

Kitty studeerde Nederlandse Taal en Letterkunde aan de -Katholieke universiteit Nijmegen, de huidige Radboud Universiteit. Ze specialiseerde zich in theater, communicatie en didactiek.  Ze was actief als theaterverslaggeefster bij de jongerenomroep van de Avros’s Minjon. Tussen 2006 en 2014 was ze docent binnen de Frank -Sanders’ musicalacademie en de Willem Nijholt academie. Sinds 1998 tot heden is ze docent aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen binnen de academie Mens en Maatschappij. Ze is initiator en theaterprogrammeur van het theater binnen de HAN: het Campustheater. Sinds 2012 maakt ze solo’s over kanker met regisseur Michaël van Buuren.

Kitty Trepels van Mil

Waterval

Tien jaar leven met kanker

‘Schiet me maar meteen dood, ik wil niets horen, ik wil geen behandeling’, zegt Kitty van Mil tegen haar oncoloog Victor van der Vlugt als hij vertelt dat ze een ingewikkelde, ernstige kankersoort heeft. Drie weken later ligt Kitty, hevig protesterend en denkend aan haar kapsel en haar decolleté, toch gekoppeld aan zakken, gevuld met een gifrode chemococktail, op een zaal met nieuwe kale vrienden. Gedurende zeven maanden druppelt de vlijmscherpe chemo wekelijks in haar lichaam. En niet alleen de chemo zou vlijmscherp zijn…

Tien jaar later heeft Kitty 144 chemo-kuren ondergaan. Ze schrijft en speelt in deze tijd vier theatervoorstellingen. Nu werkt ze aan haar vijfde voorstelling: Waterval. ‘Als je ervoor open staat kom je als kankerpatiënt  in een  waterval toch mooie dingen tegen op je reis. Je komt bijzondere mensen met diepgang tegen, je verwezenlijkt je dromen,  Je neemt risico’s, je  zoekt grenzen op,  je wordt toleranter,  je stelt niets meer uit, je  komt tot de kern.  Gewoon… omdat je gedragen wordt door de stroom.’

Titel: Waterval. Over tien jaar leven met kanker
Verschijningsvorm: Paperback
Afmeting: 210 x 210 mm
Aantal pagina’s: circa 144
Taal: Nederlands
Prijs: 22,50 Euro

Crowdfundingsactie

Wat kun je doen?

Er is geld nodig om het project het boek en de website veerkracht.social in korte tijd te maken en landelijke bekendheid te geven. Doe mee en help vele andere mensen in hun strijd tegen kanker of een andere verstorende ziekte. 

Het project substantieel ondersteunen vanaf 1.250 Euro
Jouw (bedrijfs)logo staat gedurende twee jaar bij de partners op de website. Je ontvangt 15 exemplaren van het boek met een persoonlijke boodschap van Kitty.

Het project sponsoren vanaf 500 Euro
Jouw (bedrijfs)naam wordt gedurende twee jaar genoemd bij de partners op de website en wordt opgenomen in het boek. Je ontvangt vier exemplaren van het boek met een persoonlijke boodschap van Kitty.

Het boek aanschaffen in de voorverkoop voor 50 Euro
Je ontvangt een persoonlijke boodschap van Kitty.

Interesse?
Neem contact met Petra Hoogerwerf, uitgever van Sparkle Auteurs, info@sparkleauteurs.nl.