Bharet Bhansing

Bharet Bhansing heeft de afgelopen twintig jaar leiding gegeven aan operationele afdelingen, projecten en programma’s. Zijn visie is dat als je mensen samen laat groeien de organisatie ook gaat excelleren. Dit betekent samen leren, samen proberen maar ook samen een omgeving vormgeven waardoor je kan excelleren.

Om dat te realiseren vindt Bharet dat je ervoor moet zorgen dat mensen begrijpen waarvoor ze zijn opgesteld, waar ze aan bijdragen. Om daarna op een aan de organisatie aangepaste en gestructureerde manier, taal, tools en gedrag tezamen activeren. Hierdoor zal de slagkracht van de organisatie vergroot worden. In zijn carrière heeft hij dit op verschillende plaatsen toegepast in verschillende vormen. Overal was het uitgangspunt hetzelfde: resultaten groeien als de mensen groeien en niet andersom.

Deze visie heeft samen met Huub van de Wiel mogen verwezenlijken in de grootste vorm tot nu toe. Ze hebben een transformatie begeleid met deze visie waarbij een grote organisatie in 3,5 jaar tijd meer impact creëerde door hogere klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en bedrijfsresultaten. Iedereen was betrokken en iedereen participeerde in deze fantastische reis. Ook Bharet en Huub leerden zelf veel.

Na deze reis hadden Bharet en Huub de behoefte deze reis grondig te evalueren en om iedereen deelgenoot te maken van deze ervaring. Niet enkel door een inspirerend verhaal op te schrijven, maar juist een handzaam boek vol handvatten te maken. Het boek van Van de Wiel, Bhansing en Hoogerwerf (journalist) zal najaar 2023 verschijnen.

Bharet Bhansing

Bharet Bhansing