Sparkle Auteurscoaching

Schrijven is zoeken naar jouw verhaal. Een project waar je wel wat steun bij kunt gebruiken. Sparkle Auteurs begeleidt jouw prille schrijverschap en wil graag dat jouw verhaal goed op papier komt. Met persoonlijke aandacht zorgen we dat jouw droom uitkomt. Jij gaat aan de slag en bepaalt zelf wat je nodig hebt.

“Voor iedereen die heeft besloten om ‘dat idee voor een boek’ uit te werken en denkt: maar hoe dan?”

– Ameline Ansu –

‘Van harte gecondoleerd’, het boek van Ameline Ansu was binnen een maand al toe aan de vijfde druk. Petra Hoogerwerf was de auteurscoach van Ameline.

Begeleiding schrijfproces

Doel: komen tot een afgewogen, goed geschreven en leesbaar boek. Onze coach begeleidt jouw boek inhoudelijk stap voor stap. Jouw kernboodschap spreken we goed door. Denken mee over de structuur van het boek. We kijken hoe jouw schrijfproces opgezet kan worden, met mogelijk aanvullend onderzoek. Jouw stukken lezen we mee en coachen jou stap voor stap het verhaal goed op papier te zetten.

Auteurscoaching

​Doel: de persoonlijkheid van de auteur vormt de aantrekkingskracht van een boek. We bespreken hoe jij je auteurschap kan vormgeven. Begeleiding geven we je in de keuze van een uitgeverij en tijdens de contractuele fase. Wat kan je wel en niet onderhandelen? We denken mee over je media-optredens en hoe jij je boek extra kunt verkopen via optredens en online marketing. Desgewenst begeleiden we je met het schrijven van een fondsenaanvraag. 

Online workshops

We geven online workshops hoe je een boek schrijft. We lichten het schrijfproces toe aan de hand van zes stappen. Ook besteden we aandacht aan het schrijven zelf. Schrijven is het ordenen van je verhaal en het zoeken naar een invalshoek die de lezer blijft boeien.